Horoscop marți, 4 mai. O zodie întâmpină Marțea Albă cu probleme majore după Paști: Nu intra în panică

Publicat 2021-05-04 03:30:46

Horoscop marți, 4 mai. O zodie întâmpină Marțea Albă cu probleme majore după Paști :Nu intra în panică. Află ce ți-au pregătit astrele conform horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ștefănescu pentru capital.ro. Se anunță o zi complicată pentru mai mulți nativi care dau de probleme sau rămân fără bani după Paști.

Horoscop marți, 4 mai. O zodie întâmpină Marțea Albă cu probleme majore după Paști :Nu intra în panică

BERBEC O felicitare de Sf.Paști, în a treia zi de sărbătoare, de la un amic de departe te poate bucura foarte mult, mai ales ca poți primi şi o propunere. Din nou faci planuri de călătorie, din nou visezi la tărâmuri exotice! Însă, munca și proiectele îți ocupă tot timpul. Banii se câștigă greu și se cheltuiesc ușor. Fă-ți foarte bine temele, planifică exact timpul și cheltuielile, totuși, nu poți să pierzi ocazia.

TAUR Ai o mulţime de lucruri de făcut, dar eşti în formă bună şi primeşti şi ajutorul pe care îl ceri. Nu prea mai ai bani în firmă, lichid, adică, vezi la datornici, să vină urgent cu sacoșa, să lase banca. Ar trebui să faci încă de astăzi proiectele de sezon cald, nu lăsa totul la voia întâmplării!

GEMENI Poziţiile planetelor indică un plan profesional foarte încărcat, cu situaţii noi care pot ridica probleme greu de rezolvat. Mici reproşuri din partea anturajului, din cauza neatenţiei tale. Se întâmplă și zile din acestea, când nimic nu-ți iese la serviciu și scapi totul din mână, la propriu și la figurat. Stăpânește-ți nervii, o zi trece repede!

RAC Astăzi trebuie să-ţi regăseşti echilibrul interior de care ai atâta nevoie. Nu te lasa impresionat de vremurile nesigure şi de presa isterică, concentrează-te şi rezolvă-ţi problemele tale profesionale, de serviciu, munca ta, pentru care primești bani! Vezi dacă nu există posibilitatea unui second job de sezon, mai faci un ban, că tare îți trebuie!

Horoscop marți, 4 mai. O zodie întâmpină Marțea Albă cu probleme majore după Paști :Nu intra în panică

LEU Zi de austeritate, încearcă să nu scoaţi astăzi niciun ban din buzunar. Limitează-te la activităţile obişnuite. Marți, ziua lui Marte, trei ceasuri rele! Nu lăsa treburile neterminate, nu le amâna, fii viteaz și abordează-le direct, ca un Leu-paraleu! Dar, pregăteşte-te, vine ziua când trebuie să ajuți pe cineva din familie!

FECIOARA Ca să-ţi impui punctul de vedere profesional, astăzi trebuie sa vorbeşti cu convingere şi patima, astfel lipsa de argumente logice, de dovezi, nu se observă. La serviciu este haos și se vede că toată lumea este obosită, enervată, după o vacanță prea mică de Sf.Paști. Știi că ai dreptate, așa că impune-ți soluția în fața celorlalți. Seara, cumpărături de completare!

BALANŢA De ceva timp încerci să faci faţă unei enervari fără motiv, dar dispunerea ordonata a zodiacului de azi te ajuta să faci mai multă ordine şi să aduci logica carteziană în propriile gânduri. Concentrează-te pe ceea ce faci, ceea ce lucrezi, controlează-ți fluxul dezordonat al gândurilor, numai așa ai eficiență sporită.

SCORPION Ai idei şi ceea ce este mai important, ai idei bune! Şi nu se refră numai la proiectele personale, ci la sfera profesională şi la interesele tale, viaţa ta, amplificare confortului și a calității vieții tale! Vezi însă, dacă ideile tale nu sunt pe un curs de coliziune cu interesele altora, fii discret, în orice caz!

Horoscop marți, 4 mai. O zodie întâmpină Marțea Albă cu probleme majore după Paști :Nu intra în panică

SĂGETĂTOR Este cazul unei decizii de stabilizare, ajustează ritmul cotidian. Calitaţile zodiei, în care spontaneitatea şi umorul sunt de menționat, te ajuta astăzi să ai succes în domeniul muncii tale! Succes, care poate însemna o zi obișnuită, cu relații cordiale cu colegii de serviciu, fără probleme mari, sau chiar o propunere de perfecționare profesională.

CAPRICORN O zi cenușie, cam incertă, dar per total relativ favorabilă. Cu toate că eşti o fire prudentă, astăzi, pe lângă prudenţă, trebuie să adaugi dinamică şi puţin curaj. Norocul ajută pe cei îndrăzneţi! Primești niște documente, prin FB, sau prin curier. Cu toate că este numele tău pe ele, nu prea știi la ce servesc și de ce le primești tu. Așa este când primești formulare de la fisc!

VĂRSĂTOR Cine crede ca are mereu timp, se înşeală mereu. Timpul parcă zboară! Poţi să regreţi mai târziu daca nu te hotărăşti astăzi să alegi mai repede. Stelele îţi sunt favorabile, nu ezita! Ai de făcut o alegere profesională, ai două oferte. La manualul de achiziții spune că sunt necesare cel puțin trei oferte, dar profesorul de la ASE nu este lângă tine. Nu te hotărești? Dă cu banul, este culmea managementului!

PEŞTI Traversezi o perioadă de decizii şi dubii! Nu intra în panică, oricum, nu intrai, Peștii sunt cunoscuți pentru sângele rece, dar fă astăzi ce trebuie ca să salvezi ziua şi lasă deciziile importante care depind de tine, pentru o zi mai favorabilă! S-au strâns multe pe capul tău, oricum, le-ai rostogolit cât ai putut.

Horoscop marți, 4 mai. O zodie întâmpină Marțea Albă cu probleme majore după Paști :Nu intra în panică

Sursa
Horoscop: Horoscop mai 2021 Fecioară. Aveți grijă la sănătate, puteți descoperi afecțiuni necunoscute

Luna aceasta va aduce rezultate mixte pentru nativii din zodia Fecioară. În ceea ce privește cariera și afacerile, acești nativi vor tr...

Horoscop: Horoscop săptămâna 26 aprilie -2 mai 2021. Balanțele trebuie să aibă grijă la bani

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 26 aprilie -2 mai 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 2...

Horoscop: Horoscop special, 25 aprilie 2021: Cum reacţionează zodiile când se lovesc de refuz

Săptămâna aceasta vorbim despre cum reacţionează fiecare zodie când se loveşte de refuz....

Horoscop: HOROSCOP 25 aprilie. Incertitudinile şi tensiunile continuă pentru aceste zodii. Vezi ce trebuie făcut

HOROSCOP 25 aprilie - Berbec...

Horoscop: HOROSCOP 22 aprilie. Ceva le împiedică evoluţia acestor zodii. Se întrevede însă o soluţie la orizont

HOROSCOP 22 aprilie. Berbec...

Horoscop: Horoscopul zilei, 22 aprilie 2021. Decizii importante şi rotunjirea veniturilor

O zi în care suntem energici și suntem puși pe fapte mari. Reușim să luăm decizii importante legate de carieră....

Horoscop: HOROSCOP 19 aprilie. Mercur şi Soarele intră în Taur. A venit rândul acestor zodii să se pună pe primul loc

Săptămâna începe cu intrarea lui Mercur şi a Soarelui în semnul Taurului. Dacă cel dintâi va rămâne în această zodie doar până...

Horoscop: HOROSCOP 13 aprilie. Revelaţii neplăcute pentru aceste zodii. Conştientizează ce le lipseşte

HOROSCOP 13 aprilie - Berbec...

Horoscop: Horoscopul zilei, 12 aprilie 2021. Discuţie aprinsă, speranţe în dragoste şi noroc de bani

Horoscop 12 aprilie 2021. Astrologii au veşti bune şi întrevăd surprize frumoase pentru unii nativi ai zodiacului, în această zi....

Horoscop: HOROSCOP 11 aprilie: Orice discuţie de azi e o bombă cu ceas. Vezi unde riscă să ajungă cele pe care le porţi tu

HOROSCOP 11 aprilie - Berbec...

Horoscop
Horoscop 15 mai 2021. Vești bune cu privire la bani ș...

Horoscop 15 mai 2021. Se anunță o zi cu oportunităț...

Horoscop
Horoscop luni, 10 mai. Zodia care e gata să parieze, s...

Horoscop luni, 10 mai. Zodia care e gata să parieze, s...

Horoscop
Horoscop special, 9 mai 2021. Ce culori ne avantajează...

Probabil deja v-aţi obşnuit ca în fiecare lună să ...

Horoscop
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 6 mai 2021. Capric...

Contextul astrologic al zilei aduce în prim plan un re...

Horoscop
Horoscop joi, 6 mai. Zodia care exagerează mereu. Trec...

Horoscop joi, 6 mai. Zodia care exagerează mereu. Trec...

Horoscop
Horoscop luna mai: Cine vor fi vedetele acestei perioad...

Luna Mai va activa puternic energia Gemenilor. Pe unii ...

Horoscop
EXCLUSIV  Nerăbdare accentuată pentru o zodie. Danie...

Astrologul DC News Daniela Simulescu a vorbit despre ne...

Horoscop
Horoscop special 2 mai 2021. Cum ar trebui să se compo...

Pentru că este o zi specială pe care probabil majorit...

© Copyright 2021 StiriAZ.ro - Stiri din ziare, reviste, ultimele stiri.
Continutul si imaginile stirilor sunt © Copyright-ul site-urilor de la care au fost preluate. StiriAZ.ro nu este raspunzator pentru continutul lor.