Terorist legat de atacurile din 9/11 capturat in Siria | Siria returneaza Frantei decoratia Legion d'honneur | Romania va muta ambasada din Israel la Ierusalim | (P) 6000 de oportunitati de cariera la Angajatori de TOP Virtual | NATIONAL: Alina Bica nu a primit statutul de refugiat politic in Costa Rica | NATIONAL: Sindicalistii din transport au fost chematii la discutii cu reprezentantii Executivului | INTERNATIONAL: Gruparea separatista basca ETA recunoaste raul provocat si isi cere iertare victimelor | NATIONAL: Protest al biologilor si biochimistilor in fata Ministerului Muncii | LOCAL: Presa interzisa la intalnirea lui Ioan Denes cu primarii | Se deschid inca doua puncte de distribuire a pubelelor in municipul Arad. | Proba practica de traseu pentru obtinerea permisului auto se va desfasura conform programarilor in data de 30 aprilie | Kim Jong Un e deschis la concesii - nu mai insista ca americanii sa plece din Coreea de Sud | Albert Suvac - eroul zilei | Ziua Internationala a Studentilor | Dezbate Romania - editia a VIII-a | Curs de scriere creativa - inscrieri | Gateway to ELT 2018 | Gateway to ELT 2018 | Gateway to ELT a polarizat energiile a peste 500 de profesori | Festivitate de premiere #1secundapezi |
Stiri din Romania de la A la Z

Programul Apple de inlocuire a bateriei ar putea fi o VESTE PROASTA pentru vanzarile iPhone

Este o victorie pentru clientii care isi pot extinde durata de viata a iPhone-ului la un pret mai mic, sporind atat durata de viata a bateriei, cat si performanta sa. Dar ar putea fi un lucru rau pentru Apple spun analistii de la Barclays. "In timp ce aceasta este o miscare buna de PR pentru Apple sa rezolve problema, suntem ingrijorati ca ar putea fi o incetinire pentru vanzarile de telefoane iPhone, daca mai multi utilizatori de iPhone decid sa accepte oferta in loc sa faca upgrade la un dispozitiv nou", a declarat analistul Mark Moskowitz. Potrivit analistilor de la Barclays, pana anul urmator se pot vinde cu 16 milioane de iPhone-uri mai putin datorita acestei oferte. Acest fapt va genera o pierdere de 10,29 miliarde de dolari pentru Apple, scrie businessinsider.com. Potrivit analistilor Barclays exista patru motive pentru care inlocuirea bateriei ar putea afecta vanzarile iPhone: 1. Acest incident a cauzat o constientizare publica semnificativa a comportamentului Apple si, prin urmare, oferta de 29 dolari.
2. 29 dolari este un pret accesibil, si va oferi un impuls semnificativ la viteza (de la 600MHz la 1400MHz pentru un iPhone 6).
3. Studiul August Wireless sugereaza ca epuizarea bateriei este motivul nr.1 pentru utilizatorii sa faca upgrade la un dispozitiv nou - prin urmare, o baterie noua poate descuraja o anumita intentie de upgrade la dispozitive noi.
4. Apple permite inlocuirea indiferent de rezultatul testului de diagnosticare. Avand in vedere acelasi factor de forma de la IP6 la IP8, unii clienti pot prefera inlocuirea bateriei. Pentru a recapitula povestea bateriei: dispozitivele iPhone au avut o problema de oprire aleatorie. Aceasta s-a intamplat pentru ca bateriile mai vechi - bateriile pe care le gasiti in telefoanele vechi de 2 ani - nu puteau oferi suficienta energie in anumite momente, iar telefonul s-ar inchide atunci pentru a-si proteja componentele. Solutia Apple pentru aceasta problema era de a limita puterea maxima pe care a dobandit-o un iPhone mai vechi prin intermediul actualizarilor software, care a fost dezvaluita in decembrie. Oamenii au fost furiosi, deoarece Apple a recunoscut ca la iPhone-urile mai vechi poate dura mai mult timp pentru a lansa aplicatii. Pentru a rezolva aceasta problema, Apple a anuntat ca va oferi inlocuirea bateriei de iPhone cu 29 dolari in 2018 - o reducere semnificativa fata de pretul normal de 79 dolari, care, Apple spune, ca va imbunatati performanta unui telefon mai vechi. Apple trebuie acum sa spere ca utilizatorii iPhone nu decid sa ia o baterie de 29 dolari in locul unui iPhone X de 999 dolari. "Chiar si un procent mic care opteaza pentru inlocuirea bateriei ar putea avea un impact semnificativ asupra vanzarilor iPhone", avertizeaza analistii Barclays. SursaFenomen astronomic spectaculos sambata noaptea!
Un fenomen astronomic spectaculos va avea loc in noaptea de 21 spre 22 aprilie cand vor putea fi vaz...

Studiu revolutionar: Plantele ,,aud" in timp ce le mancam!
Un studiu revolutionar din unghiul de vedere arata ca de fapt plantele nu sunt atat de lipsite de vi...

Deseurile din plastic vor fi istorie. Cercetatorii au descoperit o bacterie care mananca plasticul!
Dupa zeci de ani de propaganda si campanii alarmiste, se pare ca raspunsul la poluarea cu materiale ...

Facebook se clatina serios. Inca un scandal pentru scanarea ilegala a fetelor utilizatorilor!
Dupa scandalul imens cu Cambridge Analytica prin care Facebook a vandut practic toate datele persona...

Lovitura fatala pentru Facebook! Utilizatorii nu sunt obligati sa-si dea numele real!
O instanta din Germania a hotarat ca modul in care Compania Facebook gestioneaza datele personale es...


Atentie, romani! Facebook stie pe cine ai sunat si cui i-ai dat SMS-uri in ultimii ani!
Scandalul Cambridge Analytica, in care este implicata si reteaua sociala, este doar varful unui aisb...

Obisnuiesti sa te culci tarziu? Iata ce spun oamenii de stiinta despre acest obicei!
O cercetare realizata de oameni de stiinta britanici si americani, care a durat sase ani si cinci lu...

Noi dovezi arunca in aer teoriile privind Homo Sapiens. Oamenii ar avea stramosi ce au migrat in urma cu 90.000 de ani!
Ideea perpetuata pana acum ca stramosul oamenilor de azi, Homo Sapiens a migrat din Africa in Eurasi...

Creatura care pune pe jar cercetatorii. Are patru ochi. Cum arata
Este rar întâlnit ca vertebratele sa aiba trei ochi. Sa aiba patru e de-a dreptul neobis...

O noua bacterie ameninta omenirea! ,,Este mai mult decat m-am asteptat", spun cercetatorii americani.
Rezistenta anumitor tipuri de bacterii la antibiotice este deja o problema pentru omenire si se cred...